DHPA benoemt Sven Visser tot voorzitter

Sven Visser vervangt Jan Willem des Tombe als voorzitter van de Dutch Hosting Provider Association en Eric Vredeveldt treedt toe als nieuw bestuurslid

10 SEPTEMBER 2015, LEIDSCHENDAM
Samenvatting
Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Sven Visser tot voorzitter. Visser, commercieel directeur van CYSO, neemt het stokje over van Jan Willem des Tombe, directeur van IS Group. Des Tombe gaat zich richten op zijn voorzitterschap van de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Wel blijft hij als lid van het bestuur betrokken bij de DHPA. Eric Vredeveldt vervangt Sven Visser als secretaris van de stichting.

Leidschendam, 10 september 2015 - Stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA) benoemt Sven Visser tot voorzitter. Visser, commercieel directeur van CYSO, neemt het stokje over van Jan Willem des Tombe, directeur van IS Group. Des Tombe gaat zich richten op zijn voorzitterschap van de Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Wel blijft hij als lid van het bestuur betrokken bij de DHPA. Eric Vredeveldt vervangt Sven Visser als secretaris van de stichting.

‘De DHPA gaat terug naar zijn roots
Sven Visser volgt Des Tombe op als voorzitter van de DHPA en wilt zich gaan richten op de oorspronkelijke missie van de DHPA. “De DHPA maakt onderscheid in de zeer diverse hostingmarkt. Kwaliteitsbewaking staat hierbij centraal. Wie in zee gaat met een DHPA-deelnemer krijgt de garantie dat deze partij betrouwbaar is. Ik wil de DHPA graag helpen bij deze missie”, legt Sven Visser uit.

Jan Willem des Tombe juicht de terugkeer van de DHPA naar haar kernthema’s toe. “Nu DINL een aantal branche-overschrijdende onderwerpen op zich neemt kunnen de aangesloten organisaties terug naar hun kern. Dat is precies wat de DHPA nu gaat doen. Vanuit mijn bestuursfunctie bij de DHPA neem ik plaats aan tafel bij stichting DINL en vertegenwoordig hier de belangen van de DHPA binnen DINL.”

Samen de sector verbeteren’
Visser is net als Des Tombe één van de oprichters van de de DHPA en vervulde sinds de oprichting de positie van secretaris. In deze functie wordt Visser nu opgevolgd door Eric Vredeveldt, directeur van Previder. Als secretaris gaat Vredeveldt de nieuwe voorzitter ondersteunen. Eric Vredeveldt zegt: “Het is belangrijk dat we samen de sector verbeteren. Ik wil hier graag aan meehelpen en hoop door mij op bestuursniveau in te zetten voor de DHPA mijn steentje bij te dragen”.


Over DHPA
De stichting DHPA is een samenwerking van 32 marktleidende hosting- en cloud providers en hun leveranciers. DHPA deelnemers staan voor kernwaarden als professionaliteit, kwaliteit en transparantie en dragen zo bij aan het vertrouwen in de online industrie. De DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van groot belang is voor de gehele economie.

W: https://www.dhpa.nl/
E: pr@dhpa.nl
T: @stichtingDHPA


Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten