Dutch Hosting Provider Association (DHPA) kondigt Weolcan aan als nieuwe business partner

15 SEPTEMBER 2016, LEIDSCHENDAM
Samenvatting
Per september 2016 is Cloud specialist Weolcan business partner van Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Met deze samenwerking sluit een specialist aan bij DHPA die organisaties adviseert en begeleidt in bij hun Cloud Strategie en Digitale Transformatie.

Leidschendam, 15 september 2016 - Per september 2016 is Cloud specialist Weolcan business partner van Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Met deze samenwerking sluit een specialist aan bij DHPA die organisaties adviseert en begeleidt in bij hun Cloud Strategie en Digitale Transformatie.

Eén van de eerste wapenfeiten is dat Dutch Hosting Provider Association (DHPA) samen met de cloud consultants van Weolcan werkt aan een ingrijpende vernieuwing van haar Service Level Agreement (SLA) framework. “Het SLA is een belangrijk instrument voor hosting- en serviceproviders om de klant te informeren over, en te overtuigen van de kwaliteit van haar clouddiensten en daarmee ook eventuele zorgen of onduidelijkheden weg te nemen. Weolcan heeft op basis van eigen onderzoek goed inzicht in wat nodig is in service level agreements. DHPA deelnemers profiteren dus direct van de inbreng van deze nieuwe partner.” Aldus Ruud Alaerds, directeur van de Dutch Hosting Provider Association. DHPA organiseert op 8 november aanstaande een strategische sessie bij Weolcan om de resultaten van het onderzoek naar de volwassenheid van SLA’s van diverse IaaS providers, uitgevoerd door Weolcan in samenwerking met hun juridische partner Arthur’s Legal, te delen met haar deelnemers. Tijdens deze sessie zullen, naast het nieuwe SLA Framework van DHPA, diverse strategische onderwerpen de revue passeren.

“Nadat wij vorig jaar een eerste versie van ons onderzoeksrapport naar de volwassenheid van Service Level Agreements onder IaaS providers hadden gepubliceerd, was het een logische stap om de samenwerking met DHPA aan te gaan om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van het Service Level Agreement Framework van de DHPA. Inmiddels loopt er een tweede onderzoek naar aanbieders van Cloud Management Platformen en ook dat onderwerp is van groot belang voor de deelnemers van DHPA”, aldus Michiel de van der Schueren, CEO van Weolcan. “Opererend op het snijvlak van strategie en innovatie hopen wij de deelnemers van DHPA van dienst te kunnen zijn bij het versterken van hun propositie en verbeteren van hun winstgevendheid, om daarmee een bijdrage te leveren aan de concurrentiekracht van de Nederlandse hosting industrie”.

Met Weolcan versterkt DHPA haar toch al rijke selectie van business- en technology partners. De specifieke kennis van Weolcan van SLA’s is daarbij een welkome aanvulling omdat heldere afspraken steeds belangrijker worden in het steeds complexer wordende landschap waarin de bij DHPA aangesloten deelnemers actief zijn.

Over Weolcan
Weolcan begeleidt organisaties bij de transitie naar een Digital Enterprise om hen te helpen hun innovatie te versnellen en waarde te creëren voor de business met behulp van IT.

Wij zijn cloud consultants gespecialiseerd in het ontwikkelen van een Digitale en/of Cloud Strategie op basis waarvan wij Cloud Solutions kunnen aanreiken op het gebied van Enterprise PaaS, DevOps Automation, Cloud Management Platformen en API Management / API Gateways. De oplossingen die wij implementeren kunnen we desgewenst ook blijven beheren.

Managed Service Providers en System Integrators die willen transformeren naar een Cloud Integrator ondersteunen wij bij het voeren van Portfolio Management op basis van een specifiek voor hen opgestelde Cloud Strategie. Tevens kunnen wij voor het gekozen portfolio tevens het Product Management verzorgen.

Over DHPA

De stichting DHPA vertegenwoordigt met meer dan 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van Technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening. Zie http://www.dhpa.nl/ voor een overzicht van de DHPA partners en deelnemers. De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

INFORMATIE EN CONTACT

Ruud Alaerds - Directeur DHPA
DHPA - Dutch Hosting Provider Association
Overgoo 13 / Postbus 262 | 2260 AG | Leidschendam
T: +31 70 762 1070 | M: +31 6 3486 1667
r.alaerds@dhpa.nl | www.dhpa.nl | @stichtingdhpa

Michiel de van der Schueren – CEO Weolcan BV
Barbara Strozzilaan 201 | 1083HN Amsterdam
Mob: +31 6 501 27 301
Mail: michiel.devanderschueren@weolcan.eu
www.weolcan.eu | @weolcan | blog.weolcan.eu

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten