Colocatie en connectivity specialist atom86 sluit aan bij de Dutch Datacenter Association

14 FEBRUARI 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
atom86 sluit zich aan bij de Dutch Datacenter Association (DDA), de brancheorganisatie voor vrijwel alle grote datacenters in Nederland. atom86 levert verbindingen en datacenter colocatie diensten voor organisaties met bedrijfskritische infrastructuren die op zoek zijn naar hoge betrouwbaarheid. Het bedrijf is onderdeel van Schuberg Philis.

atom86 sluit zich aan bij de Dutch Datacenter Association (DDA), de brancheorganisatie voor vrijwel alle grote datacenters in Nederland. atom86 levert verbindingen en datacenter colocatie diensten voor organisaties met bedrijfskritische infrastructuren die op zoek zijn naar hoge betrouwbaarheid. Het bedrijf is onderdeel van Schuberg Philis.

Stijn Grove, directeur van de DDA: “Met atom86 mogen we alweer onze 28e deelnemer verwelkomen. atom86 heeft een klein, compact en zeer kundig team dat veel ervaring heeft met het ontwerpen, bouwen en beheren van infrastructuren die simpelweg niet mogen falen. Dat is terug te zien in de kwaliteit van hun dienstverlening.”

atom86 is in 2009 opgericht en beschikt over een eigen backbone, die garant staat voor maximale prestaties en connectiviteit, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De colocatie diensten worden aangeboden en geleverd vanuit het datacenter in Schiphol-Rijk. Daarmee staat het middenin de Digital Gateway to Europe, met directe verbindingen naar 15 bekende locaties in de regio Amsterdam, zoals AMS-IX. Het team bedient een breed pakket zakelijke klanten en Service Providers.

Grove: “Met de toegenomen vraag naar colocatie, is er ook veel behoefte aan connectiviteit. De eisen aan beide worden steeds hoger, als gevolg van de nieuwe mogelijkheden van digitale transformatie. atom86 heeft zich door niet alleen colocatie goed gepositioneerd in de markt, maar ook door de levering van hoogwaardige connectiviteit en IP-Transit. De snelle groei van atom86 en brede klantenkring spreken dan ook boekdelen over de kwaliteit die het bedrijf levert. Aansluiting bij de DDA was dan ook een kwestie van tijd.”

Meer informatie kunt u vinden op: www.atom86.net


Over de Dutch Datacenter Association

Dutch Datacenter Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.

DDA verwoordt standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties. Het toont leiderschap door leden te faciliteren en te stimuleren tot operationele verbetering in de vorm van ‘best practices’. DDA bevordert onderwijs en levert een bijdrage aan technische normen waarmee de datacenter industrie zich in Nederland en daarbuiten verder kan onderscheiden.

De Dutch Datacenter Association is één van de oprichters van de koepel Digitale Infrastructuur Nederland, DINL. Deze koepel verenigt de organisaties die de digitale infrastructuur mogelijk maken in Nederland. Ook werkt de DDA intensief samen met Digital Gateway to Europe, de organisatie ter promotie van de digitale mainport van Nederland. DDA werkt daarnaast actief samen met marktpartijen, overheid en andere belangenorganisaties.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten