Rosenberger OSI als merk volledig geïntegreerd in de Rosenberger group

Bekabelingspecialist hanteert vanaf heden een nieuw logo

01 MAART 2017
Samenvatting
Rosenberger OSI, fabrikant van innovatieve bekabelings infrastructuren op basis van fiber, heeft zich per 2017 het rode logo van moederbedrijf Rosenberger eigen gemaakt.

Rosenberger OSI, fabrikant van innovatieve bekabelings infrastructuren op basis van fiber optics, heeft zich per 2017 het rode logo van moederbedrijf Rosenberger eigen gemaakt. “Met deze visuele integratie benadrukken we onze verbintenis aan ons moederbedrijf. De synergieën die daarmee gepaard gaan stellen onze klanten in staat om te profiteren van onze uitgebreide portfolio van high-frequency oplossingen én het feit dat de Rosenberger Group wereldwijd actief is”, aldus Thomas Schmidt, directeur van Rosenberger OSI.

Krachtige prestaties in datacenters

Rosenberger OSI levert kwalitatief hoogstaande oplossingen voor top-of-the-rack bekabeling, infrastructuur bekabeling in verhoogde vloeren en interne bekabeling in datacenters. De ontwikkeling van PreCONNECT® PURE is één van de belangrijkste product innovaties omdat het twee belangrijke onzekerheden in de prestaties wegneemt: besmetting en demping. Rosenberger OSI bidet voor de overdracht van de Parallel Optics protocollen 40/100GBASE-SR4 en GFC 4x16/4x32 ook de PreCONNECT® OCTO productlijn dat slechts 8 in plaats van 12 fibers per SR4 kanaal nodig heeft.

Over Rosenberger OSI:

Rosenberger Optical Solutions & Infrastructure (Rosenberger OSI) is sinds 1991 expert in innovatieve bekabelings infrastructure en connector oplossingen die gebaseerd zijn op fiber optics. De producten en diensten van Rosenburger OSI worden wereldwijd geleverd op die plekken waar grote hoeveelheden data snel en veilig verzonden moeten worden – datacenters, telecommunicatie en industriële toepassingen. Naast de ontwikkeling en productie van een brede portfolio aan fiber optic kabel configuraties, connectors, componenten en accesoires, bidet Rosenberger OSI ook uiteenlopende diensten zoals planning, installatie en onderhoud van bekabelingsinfrastructuren. Rosenberger OSI heeft circa 600 medewerkers in Europa en is sinds 1998 onderdeel van de Rosenberger Group. Bezoek voor meer informatie www.rosenberger.com/osi

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten