Dutch Datacenter Association kondigt Serverius aan als nieuwe deelnemer

11 APRIL 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
Serverius, specialist in connectivity en colocatie, heeft zich recent aangesloten als deelnemer van de Dutch Datacenter Association (DDA). De DDA verwelkomt daarmee een belangrijke speler in de Nederlandse datacentermarkt. Serverius bedient meer dan 10.000 klanten en heeft een sterke focus op R&D. Een belangrijke doelstelling van Serverius is om de volgende generatie infrastructuur diensten te ontwikkelen en aan te bieden. Het profiel en de werkwijze van het bedrijf sluiten naadloos aan op de nadruk die de DDA legt op kwaliteit en uitmuntende dienstverlening.

Serverius, specialist in connectivity en colocatie, heeft zich recent aangesloten als deelnemer van de Dutch Datacenter Association (DDA). De DDA verwelkomt daarmee een belangrijke speler in de Nederlandse datacentermarkt. Het profiel en de werkwijze van Serverius sluiten naadloos aan op de nadruk die de DDA legt op kwaliteit en uitmuntende dienstverlening.

Stijn Grove, directeur van de DDA: “Serverius is een zeer professionele, snel groeiende organisatie die in korte tijd een sterke positie heeft verworven in de markt. Het bijzondere aan Serverius is dat ze naast colocatie ook aanvullende diensten als connectivity en anti-DDoS services leveren. Dit is een unieke propositie in Nederland en we zijn als DDA dan ook verheugd dat we Serverius mogen verwelkomen als deelnemer.”

Serverius bedient meer dan 10.000 klanten en heeft een sterke focus op R&D. Het bedrijf is in private handen maar streeft niet naar winstmaximalisatie. Een belangrijke doelstelling van Serverius is om de volgende generatie infrastructuur diensten te ontwikkelen en aan te bieden. In 2016 werd 37% procent van de omzet geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Dat cijfer groeit jaarlijks en heeft nu al geresulteerd in één van de meest betrouwbare en innovatieve colocatie dienstverleners in Nederland. Dankzij directe verbindingen met de AMS-IX en DE-CIX heeft Serverius de laagste latency op de as van Amsterdam en Frankfurt.

Gijs van Gemert, CEO van Serverius, licht de deelname aan de DDA toe. “De DDA is sinds zijn oprichting de vertegenwoordiger van alle serieuze, high end datacenters voor colocatie van Nederland. Wij vonden dat we daarbij niet konden ontbreken, ook vanwege een algemeen belang. Als colocatie en connectivity specialist buiten de Metropool Regio Amsterdam zagen wij dat vertegenwoordiging door de DDA een sterke meerwaarde zou hebben. Zoals door de DDA regelmatig benadrukt wordt, hebben datacenters de toekomst en is heel Nederland gebaat bij goede colocatie en connectiviteit. We zijn er daarom trots op om nu ook door de DDA vertegenwoordigd te worden.”

Door de unieke combinatie van diensten die Serverius levert, kan het bedrijf zich onderscheiden in de markt en zijn afnemers verzekerd van totale ontzorging. Het bedrijf heeft twee state of the art datacenters in Zwolle en Dronten.


Over Serverius

The company Serverius provides supporting IT infrastructure services. From their own Dutch datacenters they offer a wide range of services like connectivity, colocation, DDoS protection, hardware financing, on-site hardware support and customized IT solutions. Both datacenters are located between the world’s largest internet hubs of Amsterdam and Frankfurt. This entire product portfolio provides comprehensive support for international corporations that need trustful presence in Europe. Visit serverius.net for more information.

Over de Dutch Datacenter Association

Dutch Datacenter Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.

DDA verwoordt standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties. Het toont leiderschap door leden te faciliteren en te stimuleren tot operationele verbetering in de vorm van ‘best practices’. DDA bevordert onderwijs en levert een bijdrage aan technische normen waarmee de datacenter industrie zich in Nederland en daarbuiten verder kan onderscheiden.

De Dutch Datacenter Association is één van de oprichters van de koepel Digitale Infrastructuur Nederland, DINL. Deze koepel verenigt de organisaties die de digitale infrastructuur mogelijk maken in Nederland. Ook werkt de DDA intensief samen met Digital Gateway to Europe, de organisatie ter promotie van de digitale mainport van Nederland. DDA werkt daarnaast actief samen met marktpartijen, overheid en andere belangenorganisaties.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten