Escrow4All nieuwe business partner DHPA

18 APRIL 2017, LEIDSCHENDAM
Samenvatting
Per maart 2017 is Escrow4All business partner van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Escrow4All is een specialist die zich toelegt op het adviseren en begeleiden van organisaties bij het vastleggen van continuïteit voor de afnemers van hun diensten. DHPA is in samenwerking met Escrow4All aan het werken aan de totstandkoming van een nieuw Escrow arrangement voor haar deelnemers.

Per maart 2017 is Escrow4All business partner van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Escrow4All is een specialist die zich toelegt op het adviseren en begeleiden van organisaties bij het vastleggen van continuïteit voor de afnemers van hun diensten.

DHPA is in samenwerking met Escrow4All aan het werken aan de totstandkoming van een nieuw Escrow arrangement voor haar deelnemers. Er zijn in totaal drie partijen actief om deze nieuwe regeling binnen DHPA vorm te gaan geven. Naast de nieuwe partner Escrow4All die als projectleider optreedt, heeft Weolcan (specialist in business modellen op gebied van cloud gerelateerde offerings) een adviesrol. Zij adviseren over welke type situaties men nu tegen kan komen. ICTRecht (juridisch specialisten in ICT) zal de contractuele component toetsen en deze regeling juridisch foolproof maken. DHPA verwacht met deze drie partijen een goed, praktisch maar ook hanteerbaar framework op te kunnen zetten voor haar deelnemers.

Herman Kui, directeur van Escrow4All: “Binnen de software sector is Escrow al decennia lang een universeel toepasbaar risicobeheerinstrument. Voor hostingproviders is het een lastige en tijdrovende opgave om zelfstandig een sluitende Escrow-/continuïteitsregeling op te zetten. Met een branchebrede aanpak neemt DHPA het voortouw om draagvlak en uniformiteit te creëren. Daarnaast is het prettig dat we met Weolcan en ICTRecht twee specialisten hebben die de opzet en invulling kritisch toetsen zodat we daar waar nodig de regeling kunnen optimaliseren. Wij vinden dit een uitdagend project en kijken uit naar de verdere samenwerking met DHPA en haar deelnemers.”

Ruud Alaerds, directeur van DHPA over de samenwerking: “Wij heten Escrow4All van harte welkom in het DHPA netwerk. Vanuit haar ervaring met tal van Cloud partijen in het zorgen voor goede Escrow- en continuïteitsregelingen is Escrow4All een vooroplopende specialist. Wij kunnen die expertise zeer goed benutten in de totstandkoming van een praktisch en beproefd framework voor onze DHPA deelnemers. Ik ben enthousiast over wat ik tot nu toe van ze heb gezien en overtuigd dat hier een zeer goede voorziening voor onze deelnemers en hun klanten mogelijk is.”


Over Escrow4All

Escrow4all is een full-service Nederlandse escrow leverancier voor uw technologisch kwalitatieve escrow oplossing. We leggen onszelf uitsluitend toe op de zaken waar wij goed in zijn. U mag van ons diepgaande kennis verwachten binnen alle escrow disciplines. Ook bij ons geldt: kennis is de som van ervaring. Als doorgewinterde professionals streven wij er naar zowel klanten in Nederland als in het buitenland te laten profiteren van onze escrow know-how.

Escrow4all is een private Nederlandse onderneming. Het bedrijf is in handen van het management en de medewerkers. Hierdoor draagt iedereen direct verantwoordelijkheid voor zijn of haar inbreng. Escrow4all streeft er naar voor iedere onderneming en organisatie een solide escrow partner te worden.

Over DHPA

De stichting DHPA vertegenwoordigt met zo’n 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van Technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening. Zie https://www.dhpa.nl/ voor een overzicht van de DHPA partners en deelnemers. De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

De DHPA is het leidende aanspreekpunt van de Nederlandse cloud- en hosting sector naar leveranciers, media, onderwijs, overheid en politiek, en oprichter en actief participant in de koepelorganisatie DINL (Digitale Infrastructuur Nederland, www.dinl.nl) die zich inzet voor de belangen van de gehele Nederlandse Digitale Infrastructuur.

INFORMATIE EN CONTACT

Ruud Alaerds - Directeur DHPA
DHPA - Dutch Hosting Provider Association
Overgoo 13 / Postbus 262 | 2260 AG | Leidschendam
T: +31 70 762 1070 | M: +31 6 3486 1667
r.alaerds@dhpa.nl | www.dhpa.nl | @stichtingdhpa

Herman Kui – Directeur Escrow4All
Escrow4all B.V.
Mediarena 7 | 1114BC | Amsterdam-Duivendrecht
T:+31 20 34 20 250 | M: +31 6 1180 1155
herman.kui@escrow4all.com | www.escrow4all.com

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten