NEH Group nieuwe deelnemer van de Dutch Hosting Provider Association

23 MEI 2017, LEIDSCHENDAM
Samenvatting
De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) kondigt aan dat NEH Group B.V. is toegetreden als deelnemer. Met haar drie dochterorganisaties NEH Shared Services, NEH Zorg en NEH ICT Solutions, is NEH al 20 jaar actief voor woningcorporaties, zorginstellingen en enkele andere organisaties.

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) kondigt aan dat NEH Group B.V. is toegetreden als deelnemer. Met haar drie dochterorganisaties NEH Shared Services, NEH Zorg en NEH ICT Solutions, is NEH al 20 jaar actief. Vanuit haar kernwaarden BETROKKEN, BETROUWBAAR en LEF ontzorgt NEH veel woningcorporaties en zorginstellingen en enkele andere organisaties.

“Trots” is Jan Pieter Cleveringa, Algemeen Directeur van NEH, op het deelnemerschap aan DHPA. “Als ICT-partner voor onze klanten streven we altijd naar het bieden van de beste prijs/kwaliteit verhouding. De deelnemers van de DHPA zijn onderscheidend in de Nederlandse hosting- en cloudmarkt. Dat NEH is toegelaten tot deze selecte groep bevestigt dat wij onze kwaliteit goed op orde hebben.”

“Onze klanten worden ontzorgd van de muis op de werkplek, tot de bedrijfsapplicatie in de Cloud en alles wat daar tussenin zit”, vertelt Gerrit Kroes, Directeur Operations van de Leusdense ICT-dienstverlener. “Dit deelnemerschap geeft ons de kans om aan te sluiten bij een groep branchegenoten waar we onze ideeën kunnen delen en ook ideeën kunnen ophalen. Het gaat om een inhoudelijke samenwerking die we hierin aangaan en we kijken met plezier uit naar wat dit ons de komende tijd zal brengen.”

Focus als cruciaal aspect om verschil te maken

“NEH Group is een voorbeeld van een partij die zich op specifieke marktsegmenten richt. En juist vanuit die branchespecialisatie niet alleen een sterke binding heeft gekregen met haar klanten, maar er ook steeds verder op innoveert,” aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA. Hij vervolgt: “Die focus die bij NEH duidelijk aanwezig is, is wat in de komende jaren misschien wel een cruciaal aspect wordt om het verschil te blijven maken in de markt. De concurrentie neemt toe op het domein van Cloud gebaseerde diensten en alleen technologische voorsprong zal niet voldoende blijken te zijn in veel gevallen.”

Deelnemers van DHPA zijn onderscheidend in de Nederlandse hosting- en cloudmarkt. Van de ruim 1300 hostingbedrijven in Nederland, behoort NEH nu tot een selecte groep van 30 die toegelaten zijn tot de DHPA.


Over NEH Group
Begonnen met zijn vijven in 1997, werken er bij NEH inmiddels een zeventigtal zeer betrokken collega’s, inclusief de vijf oprichters, dagelijks met veel plezier aan het ontzorgen van haar klanten. NEH ontwikkelt, levert, implementeert en onderhoudt ICT-infrastructuren zoals server-, storage- en werkplekomgevingen en dat alles ten dienste van langdurige shared services diensten zoals Kantoorautomatisering uit de Cloud, SaaS voor ERP-applicaties, beheer- en servicedesk diensten en veel meer. Juist deze Clouddiensten zorgen al jaren achtereen voor exponentiële groei.

De organisatie kenmerkt zich door klantgerichtheid, de menselijke maat, oplossingsgerichtheid, pragmatisme en is daarmee marktleider outsourcing in de woningcorporatiebranche.

Over Dutch Hosting Provider Association
De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening.

De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

INFORMATIE EN CONTACT DHPA

Ruud Alaerds - Directeur DHPA
DHPA - Dutch Hosting Provider Association
Overgoo 13 / Postbus 262 | 2260 AG | Leidschendam
T: +31 70 762 1070 | M: +31 6 3486 1667
r.alaerds@dhpa.nl | www.dhpa.nl | @stichtingdhpa

INFORMATIE EN CONTACT NEH

Jan Pieter Cleveringa & Gerrit Kroes – Directie NEH Group B.V.
Kastanjelaan 3 | 3833 AN | Leusden
Postbus 465 | 3830 AM | Leusden
+31 33 4343 070 | info@nehgroup.com
www.nehgroup.com | @NEHGROUP

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten