ACC ICT nieuwe deelnemer van de Dutch Hosting Provider Association

22 JUNI 2017, LEIDSCHENDAM
Samenvatting
De Dutch Hosting Provider Association kondigt aan dat specialist in IT-continuïteit ACC ICT per 1 juni 2017 deelnemer is geworden. IT-continuïteit is het speerpunt van ACC ICT en het bedrijf maakt dat waar door middel van technologische, organisatorische en juridische maatregelen rondom haar eigen datacenteronafhankelijke infrastructuur.

De Dutch Hosting Provider Association (DHPA) kondigt aan dat ACC ICT deelnemer is geworden. ACC ICT profileert zich als specialist in IT-continuïteit. Het bedrijf is 40 jaar geleden opgericht en in 2002 met hostingactiviteiten gestart. Destijds werden op basis van bare metal hostingdiensten aangeboden. Heden ten dage zijn container-hosting (Docker en Kubernetes) geen uitzondering voor het bedrijf. ACC ICT legt zich volledig toe op complexe bedrijfskritische OTAP-hostingoplossingen voor softwareontwikkelaars en onlinedienstverleners.

Paul Bijleveld, managing director van ACC ICT: “Wij zien deelnemerschap van de DHPA, naast onze ISO- en NEN certificeringen, als kwaliteitskeurmerk. DHPA is een toegevoegde waarde voor onze organisatie, daarnaast zien wij kansen een bijdrage te leveren de kwaliteitsstandaard op het gebied van hosting naar een hoger niveau te tillen.”

“ACC ICT is een nieuwe deelnemer met een heel eigen verhaal”, aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “ACC ICT brengt vanuit haar sterke focus op IT-continuïteit jarenlange ervaring mee en kan dus uitstekend advies bieden over hoe dit voor vele organisaties zeer belangrijke onderwerp adequaat kan worden opgepakt. DHPA deelnemers zijn doorgaans goed uitgerust wanneer het gaat om goed werkende en geborgde oplossingen voor hun klanten. Maar dat neemt niet weg dat we ons nog altijd kunnen verbeteren. Wij zijn dit jaar dan ook onder meer bezig met een eigen continuïteitsregeling. ACC ICT is dus ook voor ons netwerk een goed getimede nieuwe deelnemer.”

Deelnemers van de DHPA behoren tot de absolute top van de Nederlandse hosting- en cloudmarkt. Van de ruim 1300 hostingbedrijven in Nederland, behoort ACC ICT nu tot de selecte groep bedrijven die toegelaten zijn tot de DHPA.


Over ACC ICT

ACC ICT is specialist in IT-continuïteit. ACC ICT is opgericht in 1977, gevestigd te Nieuwegein en een volledig zelfstandige Nederlandse organisatie.

ACC ICT levert bedrijfskritische OTAP-hosting voor online dienstverleners, softwareontwikkelaars en organisaties die extreem afhankelijk zijn van één of meerdere applicaties. IT-continuïteit is hierbij het belangrijkste uitgangspunt.

De expertise en flexibiliteit die klanten geboden wordt resulteert in een breed scala aan hostingoplossingen. OTAP (Ontwikkel, Test, Acceptatie en Productie) omgevingen waarbij de Ontwikkel- en Testomgeving ondergebracht worden in een managed public cloud en waarbij voor de Acceptatie- en Productieomgeving business critical hosting op de cloudinfrastructuur van ACC ICT wordt toegepast is daar een mooi voorbeeld van.

Wat wij voor u kunnen betekenen leggen we graag in 1 minuut uit in ons bedrijfsfilmpje op www.acc-ict.com . Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ACC ICT op telefoonnummer: 088 099 00 00 of stuur een e-mail: info@acc-ict.com.

Over DHPA, Trusted Cloud Experts
De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting industrie. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening.

De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

INFORMATIE EN CONTACT – ACC ICT

Paul Bijleveld – Managing director
ACC ICT BV
Edisonbaan 12 3439 MN Nieuwegein
T: +31 088 099 00 00 | www.acc-ict.com | info@acc-ict.com

INFORMATIE EN CONTACT - DHPA

Ruud Alaerds - Directeur DHPA
DHPA - Dutch Hosting Provider Association
Overgoo 13 / Postbus 262 | 2260 AG | Leidschendam
T: +31 70 762 1070 | M: +31 6 3486 1667
r.alaerds@dhpa.nl | www.dhpa.nl | @stichtingdhpa

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten