Korton Group nieuwe deelnemer van DHPA

Specialist in cloud diensten en ICT beheer versterkt netwerk van DHPA

14 NOVEMBER 2017, LEIDSCHENDAM
Samenvatting
Korton Group is per 1 november 2017 deelnemer van DHPA, Trusted Cloud Experts. Korton Group is een managed services bedrijf en software ontwikkelaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in cloud diensten en ICT beheer en heeft bijna 70 medewerkers. Met de kernwaarden innovatie, vooruitstrevendheid en transparantie sluit deze nieuwe deelnemer goed aan op het netwerk van DHPA.

Korton Group is per 1 november 2017 deelnemer van DHPA, Trusted Cloud Experts. Korton Group is een managed services bedrijf en software ontwikkelaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in cloud diensten en ICT beheer en heeft bijna 70 medewerkers. Met de kernwaarden innovatie, vooruitstrevendheid en transparantie sluit deze nieuwe deelnemer goed aan op het netwerk van DHPA.

Frank van Boven, Manager Sales & Marketing bij Korton: “Vertrouwen is geen kwestie van techniek of middelen, maar van karakter en verantwoordelijkheid. Onze relaties vertrouwen sterk op ons als zij hun SaaS en cloud services aan ons uit handen geven. Door aan te sluiten bij het DHPA, geven wij blijk van de verantwoordelijkheid die wij voor onze relaties dragen en de maatregelen die wij nemen om deze verantwoordelijkheden goed en gedegen te borgen.”

“In de korte tijd dat we Korton Group hebben leren kennen, bestond er eigenlijk vanaf het begin geen twijfel over dat dit een typische DHPA-deelnemer is. Het bedrijf ademt innovatie en vooral kennis en kunde. Het bijzondere van Korton is dat zij softwareontwikkeling en managed services in één bedrijf verenigen. Goed omgaan met applicatieplatformen is een belangrijke waarde voor een hoster. Dit bedrijf en zijn mensen zullen van toegevoegde waarde zijn voor het DHPA netwerk. En vice versa!”, aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA.

Deelnemers van de DHPA behoren tot de absolute top van de Nederlandse hosting- en cloudmarkt. Van de ongeveer 1700 hostingbedrijven en in hosting actieve bedrijven in Nederland, behoort Korton Group nu tot de selecte groep bedrijven die toegelaten is tot DHPA. Deelnemers in het DHPA netwerk werken samen aan nieuwe standaarden voor de kwaliteit van geboden diensten en een hoog niveau van transparantie naar klanten. Zij wisselen ook technische kennis en ervaring uit waarmee betere oplossingen tot stand kunnen komen. Tot slot werken DHPA deelnemers ook samen aan het bieden van continuïteitsgaranties naar de afnemers van hun diensten om klanten extra te ontzorgen.


Over Korton Group
Korton Group, gevestigd in Hoofddorp, richt zich op bedrijven met meer dan vijftig werkplekken waarvoor de continuïteit van business van groot belang is. Korton is de IT-specialist die met een positieve blik vooruit kijkt. Op zoek naar de best werkbare oplossing, brengen we complexe vraagstukken terug tot de essentie. Die is voor elke organisatie anders en dit doen we stap voor stap.

Over Dutch Hosting Provider Association
De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.

De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

INFORMATIE EN CONTACT

Ruud Alaerds - Directeur DHPA
DHPA - Dutch Hosting Provider Association
Overgoo 13 / Postbus 262 | 2260 AG | Leidschendam
T: +31 70 762 1070 | M: +31 6 3486 1667
r.alaerds@dhpa.nl | www.dhpa.nl | @stichtingdhpa

Frank van Boven – Manager Sales & Marketing
Korton Group
Jadelaan 121 | 2132 XZ | Hoofddorp
T: +31 23 555 5060 | M: +31 6 4086 0703
info@korton.nl | www.korton.nl | @KortonGroup

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten