Kickstart Europe 2018: altijd een stapje voor in digitale infrastructuur

Conferentie over trends & investeringen in digitale infrastructuur  

16 NOVEMBER 2017, AMSTERDAM
Samenvatting
In 2017 is er meer data gegenereerd dan in de gehele geschiedenis van de mensheid. In een wereld die snel transformeert naar een volledig digitale samenleving, vertrouwen we steeds meer op de onderliggende digitale infrastructuur. Om mee te blijven tellen in de digitale markt is up-to-date-blijven essentieel. Op 24 januari 2018 organiseert Digital Gateway to Europe daarom de jaarlijkse KickStart Europe conferentie over trends & investeringen op het gebied van Connectiviteit, Datacenters en Cloud in de datahub Amsterdam. Van ontwikkelaars tot investeerders en van ontwerpers tot bouwers: het is tijd dat de Europese digitale industrie samenkomt en van elkaar leert in RAI Amsterdam voor een slimme start van 2018.

In 2017 is er meer data gegenereerd dan in de gehele geschiedenis van de mensheid. In een wereld die snel transformeert naar een volledig digitale samenleving, vertrouwen we steeds meer op de onderliggende digitale infrastructuur. Om mee te blijven tellen in de digitale markt is up-to-date-blijven essentieel. Op 24 januari 2018 organiseert Digital Gateway to Europe daarom de jaarlijkse KickStart Europe conferentie over trends & investeringen op het gebied van Connectiviteit, Datacenters en Cloud in de datahub Amsterdam.

Van ontwikkelaars tot investeerders en van ontwerpers tot bouwers: het is tijd dat de Europese digitale industrie samenkomt en van elkaar leert in RAI Amsterdam voor een slimme start van 2018.

Trends, technologie, infrastructuur & investeringen
De conferentie wordt geopend door Gary Niederpruem, Vice President Global Marketing & Strategy bij Vertiv. Hij zal zijn visie op strategie, trends en de laatste ontwikkelingen op het gebied van de digitale infrastructuur delen met de zaal.

Aansprekende analisten van onder andere CBRE zullen de laatste ontwikkelingen en verwachtingen in de connectiviteit-, cloud- en datacenter markt bespreken. Ook schijnen zij hun licht op investeringen, overnames en consolidaties, net als op regelgeving en juridische zaken binnen de EU. overnames en consolidaties. Diverse expertsessies richten zich op de veranderende eisen van de markt en hoe aan deze groeiende vraag voldaan kan worden.

Maak kennis met de industrie
Er zijn tijdens het evenement verschillende mogelijkheden om te netwerken met belangrijke personen uit de Europese digitale industrie. Ontmoet potentiële nieuwe zakenpartners, investeerders, experts en andere relevante stakeholders. Of praat bij met bestaande contacten tijdens de borrel na afloop.

Stay a step ahead
Kom op 24 januari, 2018 naar RAI Amsterdam en ontdek de laatste trends op gebied van technologie, infrastructuur en investeringen in Nederland en de EU.

Voor meer informatie en het volledige programma, ga naar www.kickstartconf.eu


KickStart Europe 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door NIBC, Vertiv, NHN/Agriport en Caransa.

Over ons
Digital Gateway to Europe (DG) is de officiële promotor van de Nederlandse digitale hub, in het Nederlands ook wel de Digitale Mainport of Derde Mainport genoemd. Digital Gateway to Europe wordt ondersteund door organisaties en bedrijven uit de digitale infrastructuur, zoals datacenters, Internet Exchanges, Cloud providers en connectivity providers en werkt nauw samen met de NFIA, de Netherlands Foreign Investment Agency.

Het doel is om de digitale sector zo goed mogelijk samen en centraal te promoten om de investeringen in Nederland te maximaliseren en de groei van Nederlandse bedrijven te versterken. Via verschillende events zoals handelsmissies en launchpads, en via het delen van kennis op digitalgateway.eu helpt Gateway to Europe buitenlandse tech bedrijven om zich in Nederland te vestigen of om hun werkzaamheden in Nederland uit te breiden.

Contact us
Digital Gateway to Europe
Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam
The Netherlands
e. info@digitalgateway.eu
t. 0031203037860 / 0031650439288
Twitter: @dgweu

Afbeeldingen
Contactpersonen
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten