CRM platform Perfectview kiest voor Denit

242118 denit prco banner zw 551085 large 1491210197

Amsterdam, 9 januari 2018 - Het Nederlandse online CRM platform PerfectView kiest Denit als partner voor het hosten van haar nieuwe SaaS platform. Op het huidige platform biedt PerfectView al ruimte voor ruim 4.800 organisaties om optimaal te presteren. Zo kan PerfectView zich zorgeloos blijven focussen op het ontwikkelen van haar CRM oplossingen, wat het bedrijf al doet sinds 1984.

De CRM Software van PerfectView is onmisbaar voor sales, marketing en klantenservice. Zowel het vastleggen van gespreksverslagen, verkoopkansen, offertes en facturen als het versturen van e-mail marketingcampagnes gebeurt vanuit één centraal platform in de cloud. PerfectView kent een grote verscheidenheid aan klanten: van hotelketens en adviesbureaus tot MKB. Ook overheden en zorginstellingen behoren tot het klantenbestand. Daarom is een betrouwbare partner nodig die zorg draagt voor continue uptime voor de duizenden gebruikers. Die partner vond PerfectView in Denit.

Meedenken voor maximale performance

De oplossing van Denit bestaat uit een replicatie van het platform in twee geografisch gescheiden datacenters (active-passive). Dankzij een redundante glasvezelring is continuïteit in hoge mate gegarandeerd. Deze oplossing is zo opgebouwd dat er eenvoudig uitgebreid en geschaald kan worden. Op termijn zal een Twin Datacenter-oplossing (active-active) worden gerealiseerd, waarbij de diensten zelfs bij een storing in één datacenter gewoon blijven doordraaien.

“We hebben een brede concurrentieanalyse uitgevoerd en de conclusie van deze analyse is dat Denit als partner de beste keus is voor onze organisatie,” zegt Edwin Somhorst, CTO van PerfectView. “Denit denkt actief mee over groeimogelijkheden en technische ontwikkelingen. Onze samenwerking maakt een maximale performance van ons product mogelijk.”

Twee engineers van Denit namen bijvoorbeeld deel aan een designsessie bij PerfectView, waarbij een nieuw ontwerp van het cloudplatform werd besproken. Zo konden de specifieke behoeften perfect worden gepeild. Door op deze manier betrokken te zijn, kan Denit anticiperen op de toekomstige wensen en eisen van Perfectview.

Toekomstplannen

Somhorst vervolgt: “Denit stelt ons in staat te focussen op onze business. Met de ISO 27001- en ISO 9001-certificering (informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement) voldoet Denit aan onze hoge veiligheidseisen. Met deze bewezen stabiele onderneming blijven wij ook in de toekomst graag samenwerken.”

PerfectView is goed voorbereid op de toekomst. “Als marktleider in Nederland en als volledig zelfstandig Nederlands bedrijf bieden wij met Denit onze klanten dataruimte op Nederlands grondgebied aan. Met het oog op wereldwijde datalekken is deze aanpak zeer veilig en het heeft vele voordelen vanuit het oogpunt van wetgeving, met name op het gebied van privacy. Wij verwachten hier onze servercapaciteit flink uit te breiden. Ook richten we ons op een expansie naar Duitsland, daar zullen we dezelfde aanpak hanteren”, zegt Somhorst.

Transitie naar cloud

Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit: “Uiteindelijk nemen wij het beheer over van PerfectView zodat zij volledige focus hebben op de (door-)ontwikkeling van het CRM platform."

Een slimme zet, want klanten verwachten een snel, solide en schaalbaar product. “Vroeger, als je een CRM nodig had, kocht je een pakket en installeerde je dat op kantoor. Dat doe je allang niet meer zo - dat ‘installeer’ je nu in een datacenter”, zegt Cornelissens. “PerfectView zocht een partij die op die manier kon ontzorgen, zodat zij konden doen waar ze goed in zijn: uitstekende CRM oplossingen ontwikkelen. Wij dragen zorg voor de infrastructuur en ontzorgen tot aan de applicatie van PerfectView. PerfectView hoeft zich geen zorgen te maken over zaken als updates en backups.”

____________________________________

Over Denit

Denit is een managed cloud solution provider uit Amsterdam, opgericht in 1999. Denit is gespecialiseerd in betrouwbare en veilige cloud oplossingen voor complexe, bedrijfskritische applicaties, variërend van Managed Hosting tot een compleet Cloud Computing en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) portfolio. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten in het DNA. Met ruim 50 getalenteerde medewerkers bedient Denit een groot aantal ISV’s en IT-dienstverleners.

Denit maakt – op persoonlijke wijze – de vertaalslag tussen de technische mogelijkheden en de toepassing daarvan in uiterst betrouwbare, schaalbare en veilige cloud oplossingen.

Denit beheert en exploiteert haar eigen premium netwerk en cloud infrastructuur. Denit staat qua uptime op de 2deplaats gemeten over 440 providers (bron: Webhostingtalk). Alle cloud oplossingen zijn 100% Nederlands. De dienstverlening van Denit is ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 gecertificeerd. Denit is actief lid van de DHPA (Dutch Hosting Provider Association) en is Enterprise Service Provider Partner van VMware.

Meer informatie is te vinden op www.denit.nl

Over Perfectview

PerfectView heeft in ruim dertig jaar tijd een leidende positie opgebouwd als producent en leverancier van CRM-software. PerfectView CRM Online wordt sinds zeven jaar door duizenden klanten en gebruikers vanuit de cloud ingezet, onder andere via mobiele apps voor Android en iOS. Hiermee wil het bedrijf een duurzame bijdrage leveren aan het succes van haar klanten. Vanuit het kantoor in ’s-Hertogenbosch verwerken de ontwikkelaars van PerfectView continu ervaringen van gebruikers in nieuwe en bestaande producten en diensten. Meer informatie over PerfectView is te vinden op www.perfectviewcrm.nl of volg PerfectView op Twitter via @PerfectView

Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten