De Dutch Data Center Association verwelkomt Starline als nieuwe partner

272092 starline 6ff41d large 1518446223

Amsterdam, 13 februari 2018 - Starline, wereldleider op het gebied van stroomdistributie-apparatuur en stroomvoorzieningen, heeft officieel zijn samenwerking met de Dutch Data Center Association (DDA) aangekondigd. DDA is de officiële brancheorganisatie voor datacenters in Nederland en vertegenwoordigt meer dan 90% van alle Nederlandse multi-tenant faciliteiten.

 

Stijn Grove, directeur van DDA: “Wij leven niet alleen in het tijdperk van digitale transformatie maar ook bevinden wij ons midden in de energietransitie naar duurzame energie. Voor datacenters betekent dit dat systemen voor de opwekking van elektriciteit zich aan deze nieuwe energiebronnen dienen aan te passen. Daarnaast bestaat er ook een toenemende vraag naar stroomvoorzieningen die uiterst efficiënt en kosteneffectief zijn en een kleinere footprint hebben. Starline behoort tot de sterkste spelers op het gebied van stroomdistributie-oplossingen, met name voor de datacentersector. Daarom verwelkomen wij Starline graag als partner.”

 

Universal Electric Corporation (UEC), de fabrikant van Starline, begon bijna 90 jaar geleden in Pittsburgh in de Verenigde Staten als elektrotechnisch bedrijf. De productie startte halverwege de jaren vijftig. Vandaag de dag is UEC uitgegroeid tot een wereldleider op het gebied van stroomdistributie-apparatuur, met een sterke aanwezigheid in de datacentersector.

 

Mark Swift, Marketing Directeur van Universal Electric Corporation: “Wij zijn verheugd tot de nieuwe partners van de Dutch Data Center Association te behoren. Hun organisatie heeft een sterk netwerk in deze regio en wij zien een duidelijke toegevoegde waarde in deze samenwerking. Deel uitmaken van dit netwerk zal ons helpen om onze aanwezigheid en zichtbaarheid in Nederland te vergroten, wat bijdraagt aan onze missie om verder uit te breiden in Europa.”

 

Ga voor meer informatie naar www.starlinepower.com.

___________________________

Noot voor de redactie: Voor meer informatie of het aanvragen van een interview kunt u contact opnemen met: Eline Stuivenwold Dutch Data Center Association eline@dutchdatacenters.nl www.dutchdatacenters.nl

 

Over Dutch Data Center Association

De Dutch Data Center Association (DDA) is de brancheorganisatie van datacenters in Nederland, fundament van de digitale economie. DDA verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met een missie: het versterken van de economische groei en het profileren van de datacenter sector naar de overheid, media en samenleving.

DDA verwoordt standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties. Het toont leiderschap door leden te faciliteren en te stimuleren tot operationele verbetering in de vorm van ‘best practices’. DDA bevordert onderwijs en levert een bijdrage aan technische normen waarmee de datacenter industrie zich in Nederland en daarbuiten verder kan onderscheiden.

 

Over Starline

Universal Electric Corporation, de fabrikant van Starline, is wereldleider in stroomdistributie-apparatuur. Al 30 jaar lang bieden de producten van Starline datacenters de meest flexibele, betrouwbare en aanpasbare stroomdistributiesystemen op de markt. Deze voordelen hebben in combinatie met de slimme maar eenvoudige ontwerpstrategie het merk Starline tot de belangrijkste distributieoplossing voor missiekritische toepassingen gemaakt.

 

Contactgegevens van het bedrijf:

Europees hoofdkantoor

Unit C

Island road                                                                                                                     

Reading, UK RG2 0RP

 

Martijn Aerts

Regional Sales Manager – Noord-Europa

Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten