274231 1 born 8b3d3e original 1520336465

Rubrik sluit zich aan bij DHPA als technology partner

Leidschendam, 8 maart 2018 - DHPA, de branchevereniging voor hosting providers en cloud suppliers, maakt vandaag bekend dat Rubrik zich heeft aangesloten als technology partner. Rubrik biedt een alles-in-één geconvergeerd cloud data management platform voor back-up van onder meer gevirtualiseerde omgevingen. Het bedrijf biedt daartoe een aantal all-in-one appliances, die briks worden genoemd, die eenvoudig in een datacenter infrastructuur kunnen worden geïntegreerd.

Ruud Alaerds, directeur van DHPA over het partnership met Rubrik: “Door de verscheidenheid aan cloud- en on premise omgevingen die door organisaties worden gebruikt, vaak meerdere tegelijk door één partij, kan het een hele opgave zijn om adequate backup te regelen. Rubrik voorziet in een all-in-one oplossing die data uit verschillende bronnen orkestreert en veilig opslaat in de breedste zin van het woord. Belangrijk daarbij is dat de oplossingen van Rubrik voldoen aan de nieuwe Europese privacy wetgeving waardoor ook op dat gevoelige punt wordt ontzorgd.”

“Ondanks dat Rubrik een jong bedrijf is hebben we inmiddels een indrukwekkende lijst van tevreden eindklanten en service providers in Nederland tot onze gebruikers mogen rekenen. Daarin herkent ook Rubrik de verschuiving in de markt van eindgebruikers naar cloud service providers en heeft gekozen prioriteit te geven aan extra focus op dit segment. Dat resulteert in meer beschikbare kennis en resources binnen de organisatie, maar vooral ook in nieuwe features en functies van Rubrik die bijdragen om de XaaS diensten van cloud- en hosting bedrijven innovatiever, eenvoudiger, schaalbaarder en kosten-efficiënter te maken", aldus Marcel Nootebos, binnen Rubrik verantwoordelijk voor de managed service providers in Noord Europa. “Het innovatieve karakter en de rol die de DHPA vervult binnen de Nederlandse cloud- en hosting industrie maakt het de ideale partner voor Rubrik om samen op te trekken”.

Met het partnership van Rubrik heeft DHPA nu 19 technology partners die gezamenlijk voorzien in A kwaliteit hard- en software voor de digitale economie.

______________________________

Over DHPA, Trusted Cloud Experts

De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.De DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

Over Rubrik

Rubrik levert een alles-in één back-upoplossing voor hybride omgevingen inclusief recovery, search, cloud en development. Door het gebruik van het toonaangevende Cloud Data Management platform met directe toegang en self-service kunnen klanten applicaties mobiliseren, hun beschermingsbeleid automatiseren, herstellen van Ransomware, applicatiegegevens op schaal zoeken en analyseren via één platform. Ga voor meer informatie naar https://www.rubrik.com en volg @rubrikInc op Twitter. 

Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten