274303 trusted cloud experts dhpa e508c5 original 1520432362

DHPA lanceert Trusted Cloud Experts, het kennisplatform over de cloud

Stichting DHPA, vertegenwoordiger van de Nederlandse cloud en hosting sector, wil de schat aan brede en specialistische kennis die huist binnen deze sector delen met eindgebruikers van clouddiensten, zodat zij goed geadviseerd de cloud betreden. Daarom is Trusted Cloud Experts opgericht, het kennisplatform over de cloud.

Kennis niet onbenut laten

Volgens Ruud Alaerds, directeur van DHPA, is een online kennisbank opgezet door de sector voor de brede markt, een logische en waardevolle toevoeging vanuit de cloudindustrie: “In de 10 jaar dat DHPA als netwerk bestaat, is er bijzonder veel kennis over, en ervaring met de cloud opgebouwd. Dat willen wij niet onbenut laten. We hebben speciaal voor organisaties die hun stappen richting de cloud aan het maken zijn dit platform opgericht. Of het nu gaat om uitleg over moeilijke termen, handige tips of advies van experts: je kan het op TrustedCloudExperts.nl vinden.”

Betere besluitvorming

De website zal regelmatig commentaar en opinie van experts uit het DHPA netwerk brengen bij ontwikkelingen in de wereld van cloud en internet. Daarmee zal relevant nieuws ook worden geduid.

Alaerds: “Uit ervaring weten we dat wanneer we inzicht, kennis, opinie en gedegen advies samenbrengen, dat van meerwaarde is voor een betere besluitvorming bij organisaties. Zij zien vaak door alle initiatieven en berichtgeving door de bomen het bos niet meer en hebben behoefte aan betrouwbare, relevante informatie.”

TrustedCloudExperts.nl zal bijvoorbeeld alleen het nieuws melden dat voor eindgebruikers relevant is, maar ook met inzichten uit de sector komen waar die gebruikers wellicht nog niet aan hadden gedacht.

In de komende maanden zal dit nieuwe kennisplatform verder uitbreiden met nieuwe onderdelen en inhoud. Het DHPA netwerk wordt in de gelegenheid gesteld om hun expertise via dit kanaal te delen.

Over DHPA

DHPA is een stichting die leidende cloud en hosting providers verenigt met vooraanstaande leveranciers van technologie voor de cloud. Met meer dan 30 deelnemers en nog meer technologische en specialistische partners is DHPA uitgegroeid tot een groot netwerk waarin kwaliteit, transparantie en vertrouwen de basis vormen van wat men dagelijks doet.

Voor de redactie

Voor vragen over Trusted Cloud Experts, neem contact op met Ruud Alaerds:

r.alaerds@dhpa.nl

+31(0)634861667

Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten