276784 dhpa kaspersky 099742 original 1522735490

Kaspersky Lab versterkt netwerk DHPA als technology partner

Leidschendam, 3 april 2018 - Kaspersky Lab, wereldwijd toonaangevend leverancier van security software voor particulieren en het bedrijfsleven inclusief enterprises, is per heden technology partner van DHPA. Meer dan 400 miljoen consumenten en 270.000+ bedrijven maken gebruik van de oplossingen van Kaspersky. Met deze samenwerking wordt beoogd om de bij DHPA aangesloten deelnemers nog beter in staat te stellen de data die zij beheren te beveiligen.

“Wij zijn erg blij met het partnership met DHPA, op dit moment maakt Kaspersky Lab een sterke groei door met zijn MSP oplossingen. Onlangs hebben we de beveiliging voor Office 365 toegevoegd waarmee we een volledige security portfolio kunnen bieden. Met DHPA kunnen we elkaar versterken op het gebied van expertise en kennis richting de markt. Wij zijn verheugd om in een snel veranderende markt met een innovatieve club als DHPA te kunnen samenwerken”, aldus Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux.

Decennia ervaring

Kaspersky heeft een lang track record op het gebied van beveiligingsoplossingen en -diensten. Het bedrijf is in 1997 gestart en heeft daarmee decennialang ervaring met het beveiligen van bedrijfskritische ICT. De afgelopen jaren identificeerde Kaspersky Lab regelmatig nieuwe malware-bedreigingen en zero days en ontwikkelde het tools en software om bekende en onbekende kwetsbaarheden en online bedreigingen te detecteren en hiertegen te beschermen.

“Kaspersky Lab is een gevestigde naam in security land. Als DHPA netwerk kunnen we profiteren van een uitbreiding van expertise. We zullen zeker gaan zien dat deze partij weer nieuwe inzichten brengt voor de Cloud Service Providers die bij DHPA zijn aangesloten. Bij hen speelt dagelijks de vraag hoe zij hun klanten niet alleen een goed werkende, maar ook veilige, continue dienstverlening kunnen garanderen”, aldus Ruud Alaerds, directeur DHPA, Trusted Cloud Experts.

Wederzijdse versterking door kennisdeling

Beide partijen kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking. Het DHPA netwerk en andere geïnteresseerden zijn daarom uitgenodigd voor het Kaspersky Lab MSP event op 18 april aanstaande op de KNVB campus in Zeist. Tijdens één middag worden commerciële en technische sessies aangeboden die een compleet overzicht geven van het MSP-programma van Kaspersky Lab. Daarnaast worden tips & tricks gegeven om het potentieel van professionele MSPs te realiseren

Over DHPA

De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.

DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf dat langer dan 20 jaar actief is op de markt. Kaspersky Labs beveiligingsoplossingen en -diensten ter bescherming van bedrijven, kritieke infrastructuur, overheden en consumenten zijn gebaseerd op diepgaande kennis en ervaring. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpoint-bescherming en gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten voor de bestrijding van geavanceerde en voortdurende veranderende digitale dreigingen. Technologieën van Kaspersky Lab bieden bescherming aan ruim 400 miljoen gebruikers en helpen 270.000 zakelijke klanten om hun meest waardevolle bezit te beschermen. Meer informatie op www.kaspersky.com.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten