278979 bg longexposure 0ae91d original 1525088073

Specialist voor enterprise hybride IT Tectrade versterkt DHPA

Leidschendam, 1 mei 2018 - Tectrade, specialist in datamanagement en bescherming, heeft zich aangesloten bij DHPA als business partner. Tectrade is 25 jaar geleden begonnen als leverancier van IBM AS400 en mainframe oplossingen en heeft zich ontwikkeld tot multi-vendor partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie en datamanagement. Door de lange ervaring met, en grondige kennis van complexe ICT infrastructuren is Tectrade een aangewezen partner voor DHPA.

Tectrade is een organisatie met 35 enthousiaste specialisten die op basis van eigen expertise en een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners de gewenste totaaloplossing leveren en helpt organisaties bij de reis naar de cloud. Het bedrijf gaat daarbij uit van de visie dat IT een accelerator voor bedrijven is en niet langer alleen een faciliterende rol speelt. Tectrade heeft recent ISO 14001 (milieumanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) certificeringen (opnieuw) behaald.

“Wij hebben een succesvolle oplossing met onder andere Pure Storage die enorm goed aansluit op de behoefte van service providers. Deze oplossing draait inmiddels al naar volle tevredenheid in talloze datacenters. Bij onze gezamenlijke service provider klanten realiseren we een kostenbesparing door storage efficiëntie, datareductie én een grote besparing op het beheer. Naast storage kijken we graag naar datamanagement in zijn geheel en vergeten we zeker het stuk dataprotectie niet.” aldus Nicolai Kippersluis, CEO en founder van Tectrade.

“Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar specialisten die door middel van het combineren van verschillende expertises vanuit leveranciers een nieuw of beter inzicht kunnen brengen voor onze deelnemers en dus hun klanten”, zegt Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “Met Tectrade is een interessante partner gevonden die bijvoorbeeld het zeer actuele en relevante topic van datamanagement mede inhoud kan geven.”

DHPA kijkt dan ook uit naar een goede, inhoudelijke samenwerking en is verheugd Tectrade te kunnen verwelkomen in het DHPA netwerk.

Over DHPA, Trusted Cloud Experts

De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

Over Tectrade

Tectrade is al 25 jaar de vertrouwde adviseur op het gebied van innovatieve IT-oplossingen in de Enterprise Hybride Cloud. Vanuit ons uitgebreide portfolio zijn wij in staat diverse IT-vraagstukken te beantwoorden. Kostenbesparing, vereenvoudiging en het moderniseren van de IT-infrastructuur spelen een belangrijke rol.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten