282562 logo registar award 4dde82 original 1528459968

ISPConnect wint RegiStar Award voor .NL Supporter

Branchevereniging voor internet service providers ISPConnect heeft een RegiStar Award ontvangen voor beste .NL Supporter tijdens de vierde editie van de Dag van de Domeinnaam, een initiatief van de Vereniging van Registrars (VvR).

De .NL Supporter Award is in het leven geroepen om inspanningen voor de registrar-industrie te belonen. ISPConnect werd onder andere genomineerd voor de ondersteuning die het aan de sector heeft geboden tijdens de voorbereidingsperiode op de nieuwe privacywetgeving (AVG). Ook de sterke toegevoegde waarde die ISPConnect voor de internet-sector en voor haar leden weet te creëren werden door de VvR genoemd als reden voor de nominatie.

“Het hele team is ontzettend trots. Deze prijs laat zien dat we als branchevereniging een reëel verschil maken voor onze leden. Er was duidelijk behoefte aan de inspanningen die we rond de AVG hebben gedaan. We zitten op de goede weg om met concrete, tastbare initiatieven waarde te blijven creëren”, zegt Simon Besteman, directeur ISPConnect.

Toegevoegde waarde

Volgens Besteman laat de .NL Supporter Award tevens zien dat brancheorganisaties in het algemeen belangrijk zijn voor elke sector. “Als MKB’er wordt je vaak geconfronteerd met dingen die groter zijn dan jezelf. Juist dan heb je elkaar nodig en dien je met elkaar op te trekken.”

Besteman doet daarom een oproep: “Blijf niet aan de zijlijn staan, maar sluit je aan bij ISPConnect. Hoe meer leden we vertegenwoordigen, hoe sterker we staan en hoe meer gewicht we hebben om bijvoorbeeld wetgeving te beïnvloeden.”

Naast de brancheorganisatie wonnen ook Antagonist (.NL Registrar) en VDX (.NL Reseller) een RegiStar Award, beiden tevens lid van ISPConnect.

=Einde persbericht=

Niet voor publicatie

Simon Besteman, directeur ISPConnect

200975 isp%20connect 8fe235 large 1459345689
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten