286594 kickstart europe 14 15 january 2019 8657a8 original 1532973865

De KickStart Europe conferentie keert terug naar Amsterdam met toegewijde partners

De top van de Europese datacenter-, cloud- en netwerkindustrie geeft op 14 en 15 januari het nieuwe jaar een kickstart en bespreekt met elkaar in Amsterdam de laatste trends en investeringen. 

Amsterdam, 31 juli, 2018 – Cloud adoptie groeit, IoT-netwerken worden wereldwijd uitgerold en de Europese datacentermarkt blijft sterk groeien. Zomaar een paar inzichten die bezoekers afgelopen januari ontvingen tijdens de eerste editie van KickStart Europe. Rond de 300 topbestuurders uit 15 verschillende landen bezochten deze strategische conferentie gericht op Europese trends en investeringen in datacenters, glasvezelnetwerken en cloud. Wegens succes vindt de tweede editie van KickStart Europe wederom plaats in de Amsterdam RAI Convention Centre, op 14 en 15 januari 2019.

Partners van KickStart Europe 2019

De partners van de afgelopen editie, NIBC, Unica Datacenters, Vertiv, CBRE, Caransa Groep, AC Niellsen Data Centers, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en Agriport A7, steunen het aankomende event wederom. Een nieuwe partner dit jaar is de technologische marktleider ABB, die inzichten op het gebied van energie meebrengt naar het event in januari.

"Het was fantastisch om zoveel verschillende expertises op één event te spreken", zei Mitul Patel, Head of EMEA Data Center Research bij CBRE, over de afgelopen editie. In 2019 zal Patel wederom vooruitblikken op de toekomst van de datacentermarkt en zijn laatste inzichten, met aandacht voor opkomende Europese hotspots, met het publiek delen.

Stijn Grove, directeur van Digital Gateway to Europe en initiatiefnemer van KickStart Europe, is enthousiast dat de succesvolle top voor de tweede keer doorgang kan vinden. "De conferentie faciliteert een platform voor thought leaders uit de digitale infrastructuursector en het omringende ecosysteem, om kennis, inzichten en ideeën met elkaar te delen," vertelt Grove. "Deze Europese strategische top geeft het jaar een kickstart en is de perfecte ontmoetingsplek voor de industrie. Strategische partners zijn cruciaal voor de toekomst van de industrie, omdat samenwerking het beste antwoord is op de verwachte exponentiële groei in de vraag naar data. We zijn daarom erg blij dat we wederom toegewijde partners hebben gevonden die deze conferentie voor de tweede maal willen ondersteunen."

KickStart Europe 2019 vindt plaats op dinsdag 15 januari in RAI Amsterdam. Op 14 januari is er 's avonds een informele netwerkborrel. Tot en met 1 november is er een early bird-korting van 15% op de ticketprijs van €295. Entreekaarten zijn beschikbaar via www.kickstartconf.eu

---

Over Digital Gateway to Europe

KickStart Europe is een initiatief van Digital Gateway to Europe. Onze organisatie promoot Nederland als internationale data hub, bestaande uit datacenters, internet exchanges, cloud- en hostingproviders en netwerkpartijen. Wij organiseren handelsmissies, conferenties en andere evenementen en publiceren rapporten en onderzoeken. Scale-ups, start-ups en enterprises die op zoek zijn naar uitgebreide informatie over de Nederlandse digitale economie kunnen onze Digital Gateway to Europe database raadplegen.

Blijf op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief via www.digitalgateway.eu. Hier vindt je meer informatie over onze events, publicaties en opkomende handelsmissies.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Judith de Lange

KickStart Europe

020 303 7860 / jdelange@digitalgateway.eu

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten