289325 impact image 2eface original 1536218753

Weborama Nederland introduceert met IMPACT een premium, full-automated, Rich Media platform.

Met een simpele druk op de knop Rich Media bij alle premium uitgevers in Nederland.

Weborama Nederland, het advertentietechnologie bedrijf voor data en display marketingoplossingen, lanceert vandaag een nieuw platform: IMPACT. Met dit platform kunnen media inkopers eenvoudig, transparant en zonder hostingkosten Rich Media inkopen bij premium publishers. Centraal, met één deal-id vanuit hun huidige inkoop-platform (DSP).

 

Weborama start in september met launching partners Sanoma, De Persgroep, RTL, Mannenmedia, WayneParkerKent (WPK), Zoover, AdSeven en Massarius. In de komende maanden worden er meer media aanbieders toegevoegd.

 

Met IMPACT gaan we opvallende online advertentieformaten een boost te geven. Adverteerders kunnen vanaf nu eenvoudig en snel een grote doelgroep bereiken zonder bemiddeling. Zij kunnen direct Rich Media inzetten vanuit hun gebruikelijke inkoop-platform bij alle premium uitgevers waardoor het makkelijker wordt campagnes te optimaliseren. Je hoeft als adverteerder niet bang te zijn dat je campagne op ongewenste plekken terecht komt omdat wij uitsluitend rechtstreeks met premium media aanbieders werken ” aldus Nomkwazi Hooplot, MD Weborama Nederland.

 

Simpel, transparant en premium titels.

Het unieke Weborama model, waarbij in opdracht van premium publishers geavanceerde technologie wordt gecombineerd met een uitgebreide service en support, heeft van Nederland verhoudingsgewijs een van de meest succesvolle Rich Media landen ter wereld gemaakt. Creatief hoogwaardig en echt interactief werk werd hiermee op simpele wijze centraal ingezet bij meerdere publishers tegelijk.

 

Door de komst van real time bidding 5 jaar geleden werd het bereiken van je doelgroep met Rich Media complexer. Er zijn bijvoorbeeld vele tussenpartijen, diverse technologieën waarmee men rekening moet houden, onvoorspelbare audits van creatief werk en hoge kosten via exchanges. Bovendien heb je als inkoper van media soms geen zicht op waar je campagnes worden afgeleverd en of je uitingen overal goed werken. Hierdoor werd het minder aantrekkelijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardige Rich Media”.

 

Met IMPACT wordt het een stuk eenvoudiger om Rich Media programmatic in te zetten in een vertrouwde omgeving bij premium publishers en met de garantie dat de technologie werkt. Gewoon met één deal-id vanuit het eigen DSP. Bovendien worden er nu ook binnen programmatic niet langer hostingkosten doorbelast aan adverteerders en agencies.

 

Wat is IMPACT

IMPACT is geen SSP, exchange en/of adnetwork en biedt geen inventory aan uit naam van haar partners. IMPACT is een partner initiatief tussen Weborama Nederland, Improve Digital en de aangesloten uitgevers van digitale content.

 

Ben je een media aanbieder en wil je graag worden toegevoegd aan dit platform of ben je media inkoper en wil je gebruik maken van de beschikbare Rich Media inventory? Neem dan contact op met sales@weborama.nl

 

Over Weborama

Weborama levert data, technologie en services voor gerichte en impactvolle online advertenties. Zo helpen wij onze (internationale) klanten met het verleiden van hun doelgroep door geavanceerde advertenties haarscherp en dynamisch te targeten. Via slimme algoritmen en Weborama profielen met gedrags- en sociaal-demografische data. Zowel via mobiel, desktop als tablet. Het Weborama platform optimaliseert campagnes continue. We zijn marktleider in Nederland en werken voor grote merken, uitgeverijen, mediabureaus en reclamebureaus. Kijk voor meer info op www.weborama.nl.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten