289672 utica%20dhpa%201 b22d70 original 1536592477

Utica sluit zich aan bij DHPA, Trusted Cloud Experts

Leidschendam, 11 september 2018 - Utica, gevestigd in Vianen, is vanaf 1 september 2018 toegetreden tot branche organisatie DHPA als deelnemer. Het in 2004 opgerichte bedrijf is actief in een zeer breed marktsegment in Nederland: het midden- en kleinbedrijf.

 Ruud Alaerds, directeur van DHPA over het deelnemerschap van Utica: “Utica is de nieuwste telg van DHPA. Het bedrijf richt zich met werkplekautomatisering, managed- en private cloud omgevingen op het MKB+ segment in Nederland. In dit segment heeft Utica een grote diversiteit aan klanten op het Utica platform aangesloten. Het bedrijf heeft heel duidelijke keuzes gemaakt en plukt daar nu de vruchten van. Utica draagt op haar manier bij aan de diversiteit waar we binnen DHPA naar streven, want inspiratie komt voort uit diversiteit en verandering.”

Doordat Utica actief is in verschillende branches heeft het bedrijf in de loop der jaren veel kennis opgedaan op het gebied van bedrijfskritische branche-specifieke applicaties. Daar zit ook de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van Utica. Door gebruik te maken van HPE premium hardware en Microsoft-technologie biedt Utica een Azure Private Cloud platform aangevuld met publieke Azure diensten die gekoppeld zijn middels hoogwaardige ExpressRoute-verbindingen.

Richard Bronzwaer, directeur van Utica: “Steeds meer bedrijven en organisaties overwegen een migratie naar de cloud,  maar hulp bij de juiste route en timing is in veel gevallen wenselijk. Door onze jarenlange ervaring met de meest voorkomende applicaties in MKB+ land, de vele cloudmigraties in de meest uiteenlopende situaties en onze kennis van converged technologie zijn wij als geen ander in staat klanten te adviseren welke cloudstrategie het beste bij hen past. Of het hybride cloud, multicloud of public cloud wordt: samen met onze klanten komen we tot een passende oplossing. Dankzij de sterke partnerships met HPE, Microsoft en Equinix zijn we in staat om elke cloudoplossing te bouwen en te faciliteren. Als Utica zijn wij dan ook blij met het DHPA-deelnemerschap. Een mooi netwerk waarin we met andere service providers een positieve bijdrage kunnen leveren aan de sector.“

________________________________________

Over DHPA, Trusted Cloud Experts

De stichting DHPA vertegenwoordigt met meer dan 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merkleveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting sector. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de omzet in cloud en (managed) hosting in Nederland voor hun rekening. 

DHPA zet met haar Code of Conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

Over Utica - Dé cloudserviceprovider

Utica werd in 2004 opgericht met als doel een online ICT-dienstenplatform te bieden aan MKB+ bedrijven. De visie was dat ICT ondersteunend dient te zijn aan flexibel, efficiënt en productief werken. Dit is gerealiseerd door een model te lanceren waarbij gebruikers 24/7 plaats onafhankelijk kunnen werken en het afrekenmodel gebaseerd is op prijs per user per maand. Het uitgangspunt is vanaf het begin geweest om klanten maximaal  te ontzorgen, niet alleen op het gebied van ICT infra maar ook in het kader van informatiebeveiliging, zodat klanten hun focus volledig kunnen hebben op hun bedrijfsvoering wetende dat de ICT in goede handen is.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten