290174 succesfully dhpa deelnemer d5f1dc original 1537254717

Successfully sluit zich aan bij DHPA, Trusted Cloud Experts

Leidschendam, 20 september 2018 - Successfully, een snelgroeiende IT service provider gevestigd in Haarlem, is per september 2018 toegetreden tot DHPA als deelnemer. Het in 2002 opgerichte Successfully biedt onder andere managed hosting services met een breed dienstenportfolio. Successfully heeft drie vestigingen, waarvan één in Nederland en op zowel Aruba en Bonaire als Curaçao. Ook Successfully kent de laatste jaren een bijna stormachtige groei en deze lijkt ook in de voorzienbare toekomst aan te houden.

Ruud Alaerds, directeur van DHPA, heet Successfully van harte welkom als nieuwste deelnemer van DHPA. “Successfully is een hechte club mensen met een gezonde groeiambitie. Met een selectie van top vendoren is het bedrijf ook goed voorgesorteerd om verder te groeien. Daarbij zit cloud bij Successfully in de genen van het bedrijf. Wij zijn blij met weer een krachtige speler toegevoegd aan ons netwerk.”

Martijn de Koning, directeur van Successfully over de deelname: “Successfully is een bedrijf met een duidelijke missie: organisaties en technologie efficiënt en continue te laten samenwerken dankzij technologische oplossingen van Microsoft. Opdrachtgever zijn bij Successfully betekent dat je kan rekenen op een proactieve serviceverlener die in de keten met je meedenkt, waar je geen nummer bent en waar we weten wat voor jou belangrijk is. De afgelopen jaren heeft Successfully, net als de markt waarin we ons bevinden, een flinke groei doorgemaakt. Voor ons is het belangrijk dat we onze opdrachtgevers meenemen in de groei en nog meer leren van hun behoeftes. ‘In the end’ draait het daar allemaal om. De toetreding tot de DHPA is een bevestiging dat we goed bezig zijn. En daar zijn we trots op!”

Op de foto Martijn de Koning (l.) en Ruud Alaerds.

Over DHPA, Trusted Cloud Experts

De stichting DHPA vertegenwoordigt met 36 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie.

DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.

DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

Over Successfully

Successfully is een IT bedrijf dat sinds 2002 haar klanten en partners voorziet van het beste wat IT te bieden heeft. We willen namelijk meer dan tevreden klanten; we streven naar enthousiasme! Successfully probeert daarom continu de verwachtingen te overtreffen. Dit doen wij door altijd een stapje extra te zetten. Niet alleen op het gebied van excellente service en klantondersteuning, maar ook door de toepassing van vooruitstrevende technologie.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten