294189 taurus europe 8f8f3a original 1540455142

Taurus Europe nieuwe partner van ISPConnect

De branchevereniging van internet service providers ISPConnect kondigt een nieuwe partner aan in de vorm van IT hardware distributeur Taurus Europe BV. Taurus heeft zijn roots in Nederland en heeft sinds enkele jaren diverse strategische, internationale overnames gedaan.

Het bedrijf heeft nog veel meer groeiambities en het is mede daarom dat Taurus partner werd van ISPConnect. Simon Bijdevier, Business Unit Head - Enterprise Division van Taurus Europe: “Om verder te kunnen groeien is een goede verstandhouding met een hechte community nodig. Daarom willen we samenwerken met de achterban van ISPConnect en hen de mogelijkheid bieden te profiteren van onze steeds uitbreidende kennis. Daarnaast  waarderen wij de technische kennis van de ISPConnect-deelnemers zeer. Taurus ziet deze samenwerking dus als iets waar ook wij als bedrijf van kunnen leren om zo onze kennis en dienstverlening te verbeteren. We zijn namelijk continu op zoek naar nieuwe markten.”

Zo richtte de Taurus Group eerder dit jaar ClusTaur op, een zusterbedrijf van Taurus Europe, om zo de markt van software-defined storage (SDS) oplossingen te betreden. Deze oplossingen, zoals storage clusters op maat, zijn met name gericht op cloud-dienstverleners, internet service providers, productie- en mediabedrijven. Enkele merken die ClusTaur levert zijn Compuverde, Excelero, Quobyte en StorMagic.

Opwaartse marktbeweging

“De cloudmarkt groeit als nooit tevoren. Onze leden zijn continu op zoek naar nieuwe innovaties van slimme partners om onderscheidend te blijven en te blijven profiteren van deze opwaartse marktbeweging”, zegt Simon Besteman, directeur ISPConnect.  “Partnerships met partijen als Taurus maken trends en ontwikkelingen sneller tastbaar voor de community van ISPConnect. Wij verwachten daarom dat de samenwerking met Taurus veel zal brengen aan onze community.”

Kennismaking

Taurus Europe en ClusTaur nodigen graag alle ISPConnect-leden uit om kennis te maken tijdens een borrel bij hun stand op de Infosecurity Data & Cloud Expo, op 31 oktober en 1 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Taurus en ClusTaur hosten hier ook twee seminars: over software defined storage strategieën in je datacenter. Meer informatie vind je hier en hier.

Over ISPConnect

ISPConnect is de branchevereniging van internet service providers. Met ruim 100 leden en partners behartigt het de belangen van een significant deel van de Nederlandse internetsector. Door deze schaalgrootte heeft ISPConnect een groot draagvlak binnen deze sector en is het een legitieme gesprekspartner voor de stakeholders met wie het namens de hostingsector praat.

Over Taurus Europe

Taurus Europe is IT distributie partner, en onderdeel van het wereldwijd opererende Taurus Group. Het bedrijf heeft twee divisies. Taurus Enterprise levert de beste hardware diensten aan grote integrators, OEM's en datacenters. Taurus Client biedt klant- en consumenten onderdelen aan B2B-klanten. Het bedrijf biedt ook oplossingen voor kleinere Enterprise-projecten.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten