300942 nutanix dhpa banner c79b00 original 1547490662

Nutanix nieuwe technology partner van DHPA

DHPA kondigt vandaag aan dat Nutanix, specialist in multicloud infrastructuren, zich aansluit als technology partner bij het DHPA netwerk. Met deze samenwerking verstevigt stichting DHPA zijn positie als vertegenwoordiger van de Nederlandse cloud en hosting sector richting leveranciers, media, onderwijs, overheid en politiek.

 

Elk bedrijf krijgt met cloud te maken

Elk bedrijf, of het nu een internationaal opererende enterprise is of een online startup, krijgt te maken met de cloud. Een snelle, efficiënte en veilige IT-omgeving is voor zowel bedrijven als andere instellingen een steeds belangrijker speerpunt. Om aan de groeiende eisen van de regelgeving en de gebruikers te voldoen, is een goede relatie met de overheid en andere belanghebbenden essentieel. “De inzet van technologie alleen is niet meer voldoende, er zijn verwachtingen van onder andere de politiek en stakeholders”, stelt Sunil Dutt, Head of Channel Northern Europe bij Nutanix. “En ook vanuit de snel groeiende cloud sector is er behoefte aan verdere professionalisering van de branche. Iets wat Nutanix met dit partnership wil bereiken.”

 

DHPA goed voorgesorteerd

“Het gebruik van cloud neemt zeer snel toe. Tegelijkertijd is er binnen organisaties ook een wildgroei van zeer uiteenlopende cloud omgevingen die worden gebruikt.” Aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA, “Er is sterk behoefte aan beheer en overzicht. Verschillende omgevingen en onderdelen daarin, zoals opslag, compute, networking en security, moeten werken als een omgeving. Deze nieuwe DHPA partner richt zich op deze problematiek en zal dus voor onze service providers die dagelijks complexe omgevingen inrichten en beheren voor hun klanten zeker een aanwinst zijn. Juist op technologie vlak verandert de wereld van cloud dermate snel dat leveranciers als Nutanix ervoor kunnen zorgen dat we goed voorgesorteerd zijn en blijven om nog meer bedrijven en organisaties in Nederland te helpen.”

__________________________

Over DHPA

De stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hostingindustrie. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hostingomzet in Nederland voor hun rekening.

 

DHPA zet met zijn code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

 

Over Nutanix

Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen. Kijk voor meer info op www.nutanix.com of volg Nutanix op Twitter via @nutanix_nl.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten