FiberRing sluit zich aan bij ISPConnect als lid en partner

Branchevereniging ISPConnect kan rekenen op wederom een sterke toevoeging aan zijn netwerk. FiberRing, dat netwerkconnectiviteit en internettoegang levert voor ICT-bedrijven en internet-, cloud- en hosting-serviceproviders in datacenters in en rond Amsterdam, sluit zich aan als zowel partner als lid.

 

FiberRing biedt een brede waaier aan connectivity services, waaronder beschermde, veilige point-to-point connectiviteitsservices op basis van een eigen MPLS-netwerk. Ook kunnen 10 Gbps point-to-point Wavelength-services op basis van het FiberRing optische transmissienetwerk worden geleverd en biedt het bedrijf Dark Fiber-services naar elk datacenter in Amsterdam. Tot slot behoren rechtstreekse Internet Access-services en IP Transit-services voor netwerkproviders die zelf een autonoom internetsysteem beheren tot het aanbod.

 

Belangrijke schakel

“FiberRing is verheugd om dit jaar ISPConnect als partner en lid te ondersteunen” zegt Edwin de Boer, account manager bij FiberRing. “Wij zien ISPConnect als de ideale partner voor het bundelen van kennis en ideeën. Al jaren zet ISPConnect zich proactief in richting haar leden en wij verwachten als netwerkleverancier ons steentje bij te kunnen dragen. Netwerkleveranciers zijn een belangrijke schakel in het datacenter ecosysteem en klanten kijken daarom steeds vaker naar onafhankelijke aanbieders van netwerken waardoor ze niet vast zitten aan een datacenter- of cloudprovider. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met ISPConnect en haar leden.”

 

Dienstenaanbod compleet en veelzijdig

"ISPConnect is trots dat we FiberRing mogen toevoegen aan ons netwerk van partners” aldus Simon Besteman, directeur van ISPConnect. “De toevoeging van een carrier maakt ons dienstenaanbod aan de leden compleet een veelzijdig. FiberRing is de perfecte partij voor ons: hun DNA ligt in de hostingwereld, het is een aanbieder die de markt begrijpt, die in staat is om een sterk aanbod tegen competitieve prijzen te bieden en een ideale gesprekspartner voor de hosting community."

 

FiberRing begon ooit met één node in Amsterdam, maar is al snel uitgegroeid tot een grote speler die verbonden is met 18 netwerklocaties. De ‘carrier van de carriers’ onderscheidt zich in de markt doordat het ICT-bedrijven en ISP’s voordelig bandbreedte kan aanbieden.

 

Meer weten? Kijk dan snel op website van FiberRing.

Over FiberRing

FiberRing levert netwerkconnectiviteit en internettoegang in toonaangevende datacenters in en rond Amsterdam. Het bedrijf zorgt voor veilige en schaalbare connectiviteit tussen servers, netwerkapparaten, klanten en leveranciers verspreid over meerdere datacenters. FiberRing biedt ICT-bedrijven en internet-, cloud- en hosting-serviceproviders glasvezelnetwerk verbindingen van 10 Mbps tot 10 Gbps tussen de belangrijkste datacenters in Amsterdam, met Dark Fiber als optie voor wie de verbindingen zelf wil beheren. FiberRing is rechtstreeks verbonden met duizenden netwerken via private/public peering in Amsterdam. Via het internationale netwerk is FiberRing verbonden met meer dan 50 locaties over de hele wereld. Om verbinding met andere netwerken te maken, is het aangesloten op alle grote Tier 1 internet-backbones. FiberRing biedt volledige controle over de snelste en meest betrouwbare routes naar alle internetgebruikers die ICT-bedrijven willen bereiken, en dat allemaal voor een concurrerende prijs.

 

Over ISPConnect

ISPConnect is de branchevereniging van internet service providers. Met ruim 100 leden en partners behartigt het de belangen van een significant deel van de Nederlandse internetsector. Door deze schaalgrootte heeft ISPConnect een groot draagvlak binnen deze sector en is het een legitieme gesprekspartner voor de stakeholders met wie het namens de hostingsector praat.

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten