Cohesity sluit zich aan bij DHPA als technology partner

DHPA, de brancheorganisatie voor toonaangevende Nederlandse hosting- en cloudproviders, maakt vandaag bekend dat Cohesity zich heeft aangesloten als technologie partner. Cohesity is een softwarebedrijf dat organisaties in staat stelt om hun data eenvoudig te back-uppen, managen en er waardevolle inzichten uit te halen. Met Cohesity kunnen back-ups iedere 5 minuten gemaakt worden en hersteltijden worden teruggebracht tot enkele seconden, inclusief publieke cloud integratie.

Oplossing voor mass data fragmentation

Cohesity’s unieke data-management platform helpt organisaties om het probleem van mass data fragmentation op te lossen. Dit wordt veroorzaakt doordat data verspreid is over verschillende locaties, vast zit in infrastructuur-silo’s en managementsystemen waardoor bedrijven onmogelijk waarde uit die data kunnen halen.

Cohesity lost mass data fragmentation op met een webscale software platform dat  infrastructuur- en data silos elimineert, end-to-end dataprotectie en management levert inclusief  target storage, back-up, replicatie en cloud integratie. Daarnaast helpt Cohesity bedrijven waarde uit hun data te halen en diensten op het dataplatform draaien. Dit gebeurt door enterprise apps uit de Cohesity MarketPlace naar de data te brengen.

‘Niets meer dan een dure verzekering’

“Traditionele data protectie oplossingen zijn eigenlijk niets meer dan een dure verzekering” zegt Robert-Jan Dullaart, Channel Sales Manager Benelux bij Cohesity. “De data is niet productief tot zich een ramp voordoet. Cohesity kiest voor een volledig andere benadering.  Data is waardevol en Cohesity zorgt ervoor dat back-up data meteen productief voor bedrijven is, ongeacht waar deze data zich bevindt, on-premise, bij een service provider of in de cloud.”

 

“Recent onderzoek door Cohesity toont aan dat er nogal een gat zit tussen de belofte van de publieke cloud en wat het bedrijven daadwerkelijk oplevert, veroorzaakt door diezelfde mass data fragmentation”, zegt Dullaart.  “Publieke cloud omgevingen bieden exceptionele flexibiliteit, schaalbaarheid en versnellen testen-en development, maar als bedrijven optimaal van deze voordelen van de publieke cloud willen profiteren zullen ze toch eerst echt het mass data fragmentation probleem op moeten lossen”.

 

“Er is op dit moment veel aandacht voor data. De benutting ervan, maar ook beheersbaarheid, beschikbaarheid en last but not least veiligheid. Met Cohesity hebben we een data management innovator toegevoegd aan ons partnernetwerk op dit gebied.” Aldus Ruud Alaerds, directeur van DHPA. “En omdat tehnologische innovatie razendsnel gaat in onze sector, zijn ook jonge partners zoals Cohesity bijzonder interessant.”

Over DHPA

Stichting DHPA vertegenwoordigt met ruim 30 marktleidende deelnemers en tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting sector. DHPA-deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de omzet in cloud en (managed) hosting in Nederland voor hun rekening. DHPA zet met haar code of conduct de toon voor professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA-deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

 

 

 

 

Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten