SEP complementeert Fujitsu met back-up en recovery

22 OKTOBER 2014, WEYARN
Samenvatting
Onlangs tekende Fujitsu Technology Solutions een reseller contract met SEP AG. De back-up en recovery leverancier uit Duitsland ondersteunt vanaf heden de complete Fujitsu Storage series.

Weyarn, 22 oktober 2014 – Onlangs tekende Fujitsu Technology Solutions een reseller contract met SEP AG. De back-up en recovery leverancier uit Duitsland ondersteunt vanaf heden de complete Fujitsu Storage series.

De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Beide partijen zijn gevestigd in het zuidelijke deel van Duitsland, wat het ontwikkelen en testen van een geïntegreerde back-up en recovery oplossing bespoedigde. Door samen te werken met SEP, kan Fujitsu naast een complete storage oplossing ook volledige back-up en recovery bieden aan de markt.

Sander Rittersma, Directeur van SJ-Solutions B.V., een Nederlandse Fujitsu Select Circle Partner en partner van SEP: “Wij houden ons sinds 2003 bezig met Data Availability oplossingen, en bevinden ons op het snijvlak van storage, back-up, archivering en virtualisatie. Zodoende ken ik beide partijen goed. Deze samenwerking biedt onze MKB klanten nieuwe mogelijkheden om een geïntegreerde Fujitsu oplossing inclusief back-up en recovery te gebruiken die veel meer is dan alleen maar aantrekkelijk geprijsd”.

Door te kiezen voor Fujitsu in combinatie met SEP beveiligt een eindklant met slechts één gecentraliseerde back-up oplossing haar complete data infrastructuur. Hiermee profiteert de eindklant van één van de beste hybride back-up oplossingen voor alle virtuele en fysieke omgevingen, operating systemen, databases en vele applicaties. Of het nu gaat om een eenvoudige file system back-up of een gecompliceerde SAP HANA omgeving, (vrijwel) alles is mogelijk.

Hubert Schweinesbein, Director Partner Sales bij SEP: “SEP zal toetreden tot het Fujitsu Forum. Hiermee garanderen wij een continue vendor support voor onze Fujitsu ondersteuning en vice versa”.

In een video interview eerder dit jaar noemde Frank Reichart, Senior Director Product Marketing Storage Solutions bij Fujitsu Technology Solutions de samenwerking “vruchtbaar en plezierig”: youtube.com

Zowel Fujitsu als SEP staan bekend om kwalitatief goede oplossingen en goede klantondersteuning.


Over SEP AG

SEP is een pionier op het gebied van informatiebeveiliging en ontwikkelt sinds 1992 oplossingen voor cross platform data back-up. De kennis van het van oorsprong Duitse bedrijf reikt diep. SEP integreerde verschillende informatiebeveiligingstechnologieën in één back-up software, genaamd SEP sesam. De oplossing wordt erkend als een van de meest betrouwbare en snelste back-up oplossingen van dit moment.

SEP ontwikkelt vanuit een open gedachte en biedt een complete back-up-, restore- en recovery oplossing voor verschillende type IT omgevingen.

W: www.sepsoftware.nl
E: hs@sep.de

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Splend

Marketing, communicatie, PR en design. Goede producten, diensten of sterke concepten verdienen de juiste boodschap om te kunnen worden omarmd door de markt. Wij behoren tot de nieuwe generatie IT-ers en zien de wereld snel veranderen. Neem contact met ons op en laat je inspireren.

berichten